7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSlatina: Administratorul Grădişte Hill a decedat, după ce a căzut pe gheaţă în urmă cu câteva zile

Slatina: Administratorul Grădişte Hill a decedat, după ce a căzut pe gheaţă în urmă cu câteva zile

Cunoscutul bucătar Laurenţiu Adrian Gheorghe, administrator al restaurantului Grădişte Hill din Slatina, a decedat în această dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde era internat, potrivit evenimentdeolt.ro.
Laurenţiu Adrian Gheorghe a căzut pe gheaţă, în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, şi s-a lovit la cap pe strada Arcului, în apropiere de blocul în care locuia. Se pare că bărbatul a zăcut mai multe ore pe trotuarul pe care a căzut, fiind găsit de o persoană care a sunat de urgenţă la 112. Laurenţiu Gheorghe a fost transportat în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, iar după ce a fost supus mai multor investigaţii cadrele medicale de aici au luat decizia de a-l transfera la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Acesta a fost supus unei operaţii, dar din nefericire starea sa de sănătate a rămas extrem de gravă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS