18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Posesori de mandate în spatele gratiilor

Craiova: Posesori de mandate în spatele gratiilor

În cursul zilei de ieri, în urma activităților investigative întreprinse, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj și celorlalte structuri similare au depistat și încarcerat  opt craioveni pe numele cărora instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepselor cu închisoarea.
Astfel, oamenii legii au pus în aplicare mandatele de executare a pedepselor cu închisoarea emise de magistrații Tribunalului Dolj pentru B. Marin Leonard, 25 de ani și F. Cosmin Fane, 28 de ani, din Craiova cei doi fiind condamnați la câte 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori.
Tot ieri, polițiștii au depistat-o și pe C. Sanda, 50 de ani, din Craiova, pe numele căreia judecătorii Tribunalului Dolj, au emis o sentință definitivă, fiind condamnată la o pedeapsă de 5 ani închisoare, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, având drept scop facilitarea practicării prostituţiei de către diferite tinere.
În aceeași zi, polițiștii doljeni au identificat-o și pe C. Alina-Ștefania, 33 de ani, din Craiova, pe numele căreia magistrații Curții de Apel Pitești au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 2 ani închisoare.
De asemenea, polițiștii Secției 6 Craiova l-au depistat pe I. Ștefăniță Cosmin, 29 de ani, din Craiova, pe care magistrații Judecătoriei Craiova l-au condamnat la 3 ani și 8 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de  tâlhărie calificată.
În aceeași zi, oamenii legii l-au depistat și pe M. Viorel-Florin, 24 de ani, din Craiova, condamnat tot de către magistrații Judecătoriei Craiova la o pedeapsă de 5 ani și 4 luni închisoare, tot pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Tot ieri, polițiștii craioveni l-au depistat și pe Ș. Florin, 28 de ani, din Craiova, condamnat în același dosar de către magistrații Judecătoriei Craiova la o pedeapsă de 5 ani și 8 luni închisoare, tot pentru săvârșirea infracțiunii de  tâlhărie calificată.
Polițiștii craioveni l-au depistat, în cursul zilei de ieri, și pe B. Adrian Florică, 28 de ani, din Craiova, condamnat, de asemenea,  de magistrații Judecătoriei Craiova la 3 ani și 8 luni închisoare pentru tâlhărie calificată.
Toți cei opt craioveni au fost încarcerați de către polițiștii doljeni în Penitenciarul Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS