5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpania: Un român şi-a ucis fosta iubită, apoi s-a sinucis

Spania: Un român şi-a ucis fosta iubită, apoi s-a sinucis

O crimă oribilă a zguduit  Comunitatea spaniolă, dar și cea română, din localitatea Arganda del Rey, de lângă Madrid s-a îngrozit după ce un tânăr român și-a ucis, în noaptea de miercuri spre joi, fosta iubită, după care s-ar fi sinucis, scrie voceatransilvaniei.ro.
Polițiștii spanioli au fost anunțați despre incident cu puțin timp după miezul nopții, când, o apropiată a tinerei a anunțat faptul că i se pare că s-a întâmplat „ceva ciudat” acasă la tânăra ucisă.
Potrivit presei spaniole, când au ajuns la fața locului, oamenii legii au fost șocați de ceea ce au descoperit: tânăra româncă avea un cuțit înfipt în gât și multiple răni provocate de o armă albă, iar fostul ei iubit, era spânzurat în casă.
Cel mai probabil, susțin anchetatorii, tânărul în vârstă de 29 de ani ar fi atacat-o pe fosta lui iubită (25 de ani) cu un cuțit de bucătărie, iar aceasta, în încercarea ei de-a se apăra, a fost tăiată de nenumărate ori la nivelul brațelor. A cedat însă, iar cuțitul i-a rămas înfipt în gât, provocându-i moartea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS