12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePână pe 7 iulie se completează opţiunile de înscriere la liceu

Până pe 7 iulie se completează opţiunile de înscriere la liceu

Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii lor, se va face începând de vineri, 3 iulie.
Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a se va face între 3 – 7 iulie.
Completarea fişelor de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a proveniţi din alte judeţe se va face la centrul special desemnat din judeţul pentru care solicită înscrierea.

Verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor editate de calculator, corectarea greşelilor în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator se face între 4 – 8 iulie.

Pe 9 iulie este termenul-limită pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere la centrul judeţean de admitere/al municipiului Bucureşti, precum şi a listei absolvenţilor care nu participă la repartizarea computerizată.

Pe 10 iulie este termenul de transmitere a bazei de date de la centrele de admitere judeţene la Centrul Naţional de Admitere.

Între 11 – 12 iulie se face verificarea şi corectarea bazelor de date de către Comisia Naţională de Admitere şi comisiile de admitere judeţene/a municipiului Bucureşti, transmiterea modificărilor la comisia naţională.

Pe 13 iulie se face corectarea erorilor şi confirmarea încheierii modificărilor.
Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2015 – 2015 se face pe 14 iulie.

Pe 15 iulie se va afişa în unităţile de învăţământ gimnazial lista cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţ/municipiul Bucureşti, cît şi lista candidaţilor repartizaţi în acea unitate.

Între 16 iulie -24 iulie se vor depune dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS