17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn mort şi sute de persoane evacuate la metroul din Washington, din cauza unor emanaţii de fum

Un mort şi sute de persoane evacuate la metroul din Washington, din cauza unor emanaţii de fum

O femeie a murit în metroul din Washington, alte 83 persoane au fost internate în spital, dintre care două în stare gravă, iar sute au fost evacuate din cauza fumului puternic. Oamenii s-au plâns că pompierii au venit după o oră şi i-au scos din tren. Autorităţile nu ştiu deocamdată care este cauza acestor emanaţii de fum, potrivit B1TV.
Incidentul s-a produs în apropiere de staţia L’Enfant Plaza, în centrul capitalei americane şi a fost afectată circulaţia pe cinci linii de metrou. La câteva secunde după ce a plecat din staţie, trenul s-a oprit brusc, s-a umplut cu fum, iar ușile s-au blocat.
Mecanicii trenului, dar şi călătorii din primul vagon au declarat că nu au mai putut vedea nimic, după ce s-a întrerupt curentul. Mulţi dintre pasageri şi-au pierdut cunoştinţa, din cauza sufocării cu fum şi a panicii.
Şeful interimar al Serviciilor Medicale de Urgență, Eugene A. Jones, a declarat că pompierii nu au intrat imediat în tunel pentru că nu erau siguri dacă a fost dezactivată electricitatea de pe linii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS