21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSe circulă pe toate drumurile naţionale din ţară

Se circulă pe toate drumurile naţionale din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că nu sunt  autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită din cauza vremii nefavorabile.

Deși pe unele artere rutiere carosabilul este umed sau acoperit cu un strat subțire de zăpadă, nu sunt anunțate evenimente care să îngreuneze semnificativ sau să blocheze traficul rutier. Pe DN7A Groapa Seacă – Jieț, în județul Hunedoara, DN7D Boișoara – limita cu județul Argeș, în județul Vâlcea și DN13E Zagon – Barcani, în județul Covasna, DN6B Craiova – Melinesti, DN56 Craiova – Calafat, județul Dolj, DN7 Milcoiu – Râmnicu Vâlcea și DN 64 Călina – Olănești, se circulă cu restricţii de viteză.

Conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu și-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulația în condiții de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanțuri antiderapante, lopata, săculeț cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcțional etc.).

Din pricina vântului puternic, toate porturile din județul Constanța( Midia, Mangalia, Constanța Sud, Constanța Nord și Canal Dunăre-Marea Neagră) sunt închise traficului maritim, respectiv fluvial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS