17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCurierul Naţional de 22 de ani merge mai departe!

Curierul Naţional de 22 de ani merge mai departe!

Acum 22 de ani, pe 5 decembrie, se năştea Curierul Naţional, primul ziar privat de după Revoluţie. Misiunea noastră a fost, de la primul număr şi până acum, când apare numărul 6.311, să informăm corect şi rapid cititorii noştri.
Nu este singura noastră misiune, pentru că ziarul Curierul Naţional a ales să fie un cotidian de business alături de oamenii de afaceri din România.
Într-o lume aflată în schimbări profunde, cotidianul nostru este atent la toate evenimentele relevante din România şi din lume şi le aduce la cunoştinţa cititorilor pentru a fi înţelese şi folosite în deciziile de business.
Într-un climat de business în care cel mai folosit cuvânt este „criză“, întreprinzătorii au nevoie de informaţii rapide, coerente şi complete pentru a înţelege ce se întâmplă în economie şi cum trebuie să reacţioneze.
Într-un mediu de afaceri în care rolul statului este din ce în ce mai mare, firmele şi patronatele trebuie să ştie ce îi aşteaptă şi cum să reacţioneze astfel încât dialogul social să fie desfăşurat în adevărata lui dimensiune.
Curierul Naţional îşi păstrează verticalitatea şi reuşeşte să rămână alături de întreprinzătorii români din toate domeniile de activitate şi din toată ţara.
Curierul Naţional a fost şi va rămâne o şcoală de presă, dar şi una de viaţă, iar la cei 22 de ani pe care îi împlineşte astăzi îşi menţine promisiunea de a merge mai departe!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS