18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateProcuror, de partea hoţului

Procuror, de partea hoţului

Un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a respins propunerea poliţiştilor de arestare preventivă a unui hoţ, deşi acesta fusese prins în flagrant în timp ce fura o motocicletă.
Luni seară, în jurul orei 18.00, un echipaj format din poliţişti ai Biroului Rutier Craiova şi un student al Academiei de Poliţie aflat în stagiul de practică l-a depistat şi prins, pe aleea de acces a Şcolii nr. 21 Craiova, pe Florin Popa, de 28 de ani, din comuna Bratovoeşti. Acesta tocmai ce sustrăsese o motocicletă Yamaha, proprietatea craioveanului Daniel Delorenţu, şi încerca să fugă cu ea. Suspectul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, apoi reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Ieri, Florin Popa a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, poliţiştii solicitând procurorilor să propună instanţei arestarea preventivă a hoţului.
În ciuda infracţiunii flagrante şi a celor şapte condamnări pe care infractorul le mai are la activ, pentru fapte precum furtul, distrugerea sau violarea de domiciliu, procurorul a considerat că hoţul nu prezintă pericol social concret, întrucât n-a făcut altceva decât să… distrugă contactul motocicletei, astfel că prejudiciul este foarte mic şi nu se justifică arestarea autorului faptei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII