29.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDSP are un nou director

DSP are un nou director

Dr. Stelian Voinea a devenit noul director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj, în urma concursului desfăşurat în perioada 19-21 ianuarie, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP). Potrivit ANFP, actualul manager al Spitalului Municipal din Calafat nu a avut contracandidaţi pentru şefia DSP Dolj, ceilalţi doi candidaţi care se înscriseseră în concurs, ec. Mihai Ovidu Coman şi Daniela Janeta Braun, retrăgându-se înainte de proba scrisă, din 19 ianuarie.
Concursul a devenit astfel o simplă formalitate pentru dr. Voinea. Acesta a obţinut punctaj maxim la proba scrisă, iar interviul, care ar fi trebuit să aibă loc pe 21 ianuarie, s-a desfăşurat în aceeaşi zi.  Dr. Voinea a mai candidat la funcţia de director executiv al DSP Dolj. La concursul desfăşurat în perioada 18-20 octombrie 2010, el a obţinut însă un punctaj foarte mic la proba scrisă, de doar 28 de puncte, în condiţiile în care punctajul minim de promovare a fost de 70 de puncte. Celălalt contracandidat de atunci, Mihai Ovidu Coman, a picat şi el concursul, dar a obţinut un punctaj mai mare, de 42 de puncte. De data aceasta, Stelian Voinea a reuşit să-i uimească pe toţi, obţinând 100 de puncte la proba scrisă. Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate luni, la sediul ANFP, urmând ca în câteva zile să aibă loc numirea oficială a lui Voinea în funcţia de director al DSP Dolj.
Dr. Stelian Voinea este membru PD-L şi medic primar chirurgie generală la Spitalul din Calafat, unde figurează în prezent ca manager. Voinea a fost şi consilier judeţean în perioada 2006-2008.  Pentru postul de director executiv adjunct de sănătate publică la DSP Dolj nu s-a mai susţinut nici un concurs, întrucât pe această funcţie revine dr. Dolores Tătar, cea care deţinuse aceste atribuţii înainte de a fi numită director executiv interimar al DSP Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII