10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCalculatorul GdS aduce liniştea în familie

Calculatorul GdS aduce liniştea în familie

Şi luna aceasta, Gazeta de Sud a făcut fericit un abonat. Pentru că 12 ani şi-a primit Gazeta în fiecare dimineaţă în cutia poştală, Constantin Tutunaru (foto), de 53 de ani, din Craiova, economist, a câştigat un calculator AMD Sempron cu monitor LCD. Bucuria bărbatului este de două ori mai mare pentru că premiul nu este numai primul câştig, ci şi un mod de a-i da o lecţie băiatului său, care este stăpân pe calculatorul familiei.

„Avem un calculator acasă, dar, de câte ori vreau să îl folosesc, trebuie să mă rog de fiul meu. Acum o să am propriul calculator şi sunt convins că o să vină să mă roage să facem schimb pentru că acesta este performant. O să refuz, bineînţeles“, a spus, în glumă, câştigătorul. Abonat de mai mulţi ani la GdS, Constantin Tutunaru nu a citit niciodată lista cu câştigătorii Tombolei Abonaţilor şi nici nu i-a venit să creadă când a fost anunţat că a obţinut un calculator la tragerea la sorţi din 13 noiembrie.

Tu poţi fi următorul câştigător

 

În fiecare lună, cititorii Gazetei de Sud pot câştiga premii substanţiale la Tombola Abonaţilor. În timp ce abonaţii prin sistemul de distribuţie propriu al Gazetei de Sud sunt înscrişi automat la tombolă, cei care se abonează prin Poşta Română trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei (Câmpia Islaz, nr. 97A). Tragerea la sorţi are loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate al Gazetei de Sud, situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi de cinematograful Modern. Pentru o transparenţă sporită, la tragerile la sorţi, care sunt interactive, poate asista oricine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS