7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFOTBAL, LIGA I: UNIVERSITATEA CRAIOVA - F.C. TIMIŞOARA 1-3

FOTBAL, LIGA I: UNIVERSITATEA CRAIOVA – F.C. TIMIŞOARA 1-3

 

 FC Timişoara a învins astăzi, în deplasare, pe Universitatea Craiova, cu scorul de 3-1, într-un meci din cadrul etapei a 7-a a Ligii I, după ce bănăţenii au reuşit să marcheze trei goluri în doar cinci minute, informează NewsIn.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – FC TIMIŞOARA 1-3 (Stoica 79 / Bucur 82, Parks 83, Karamian 87)

Universitatea Craiova: Bornescu – Dănănae, Găman (Barbu 46), Rose, Stoica – Bărboianu (Dina 46), Prepeliţă, Dilevski, Gângioveanu (Firţulescu 46) – Baird, Costea. Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Timişoara: Pantilimon (Taborda 46) – Bădoi, Luchin, Cisovsky, Milhazes – Abiodun (Bucur 81), Borbely, Karamian, Magera – Goga, Rusic (Parks 67). Antrenor: Duşan Uhrin.

Cartonaşe galbene: Dănănae 27, Dilevski 41 / Borbely 20, Milhazes 53, Luchin 65

Arbitri: Sorin Corpodean – Octavian Sovre, Cătălin Savu

Stadion: Extensiv (Craiova); Spectatori: 7.000.

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 79: Dorel Stoica a transformat cu siguranţă un penalty obţinut de Dina.

1-1, min. 82: La numai câteva secunde de la intrarea sa pe teren, Gigel Bucur a reluat cu capul, din mijlocul careului, o centrare venită dintr-o lovitură de colţ executată după partea dreaptă.

1-2, min. 83: Parks a luat o acţiune pe cont propriu în careu, a driblat un fundaş advers şi a tras pe jos, la colţul scurt, în stânga lui Bornescu.

1-3, min 87: Karamian a scăpat pe partea stângă şi l-a învins pe Bornescu cu un şut dintr-un unghi închis.

Galeria Universităţii Craiova a afişat aproximativ 30 de bannere inscripţionate cu mesaje împotriva finanţatorului din Bănie, Adrian Mititelu. Pe parcursul primei reprize, suporterii olteni au scandat triviliatăţi împotriva lui Adrian Mititelu, motiv pentru care au fost somaţi de la staţia de amplificare că vor fi evacuaţi dacă nu încetează să adreseze invective la adresa conducerii.

De cealaltă parte, fanii lui FC Timişoara au scandat împotriva preşedintelui FRF, Mircea Sandu, iar la începutul reprizei a doua au afişat un banner de susţinere pentru atacantul echipei naţionale, Daniel Niculae, căruia i-a decedat tatăl: "Nico, suntem alături de tine".

Schimbat la pauză, portarul echipei FC Timişoara, Costel Pantilimon, a fost trasportat cu ambulanţa la spital, în urma unei ciocniri pe care a avut-o în prima repriză cu atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea. 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII