10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViceprimarul slatinean Gabi Diaconu si-a pus pirostriile

Viceprimarul slatinean Gabi Diaconu si-a pus pirostriile

Viceprimarul municipiului Slatina, Gabriel Marian Diaconu, de 28 de ani, s-a insurat. Casatoria civila a fost oficiata simbata de prietenul sau, Darius Vilcov, primarul Slatinei. Cea care a decis sa fie alaturi de Gabi Diaconu se numeste Ioana (fosta Moldoveanu – n.r.), are 27 de ani si studiaza la Institutul de Arte Plastice din Bucuresti.

Cei doi miri si-au facut cu greu loc printre cupele de sampanie, bomboane si flori. Masinile de lux parcate in preajma Primariei Slatina au facut zile grele celorlalte cupluri de tineri programate sa fie cununate in acelasi loc. Imediat dupa terminarea ceremonialului, participantii la cununie i-au urat primarului Vilcov, care are tot 28 de ani si este necasatorit, ca momentul sa se intoarca cit mai curind. „Pe cind cununia, domnule primar?“, il tot intreba viceprimarul proaspat insurat, pe Darius Vilcov. Mirele a promis ca va nu va lipsi de la cununia prietenului sau.

Mirii au plecat de la cununie la bordul unui autoturism Mercedes E 220 CDI, achizitionat in leasing de mire in schimbul a 35.000 de euro, cu numai citeva zile inainte de marele moment. Nunta si dansul s-au desfasurat la restaurantul „Stejarul“, de linga Scornicesti. Gabi Diaconu a spus ca, desi are dreptul legal la cinci zile de concediu pentru asemenea momente speciale, el nu va uza de acest lucru, urmind sa se intoarca la lucru dupa numai citeva zile „de miere“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS