5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePiticul a fost batut de circari

Piticul a fost batut de circari

Marcel Ungureanu, avind 1,30 metri inaltime, reusea sa-i inveseleasca pe spectatorii care veneau la circ. De curind s-a lasat de aceasta meserie si participa rar la spectacolele circului Pironkov.

„Este mincatorie intre colegi… N-am mai suportat si am plecat“, spune Marcel.

Chiar daca el a demisionat, sotia sa, Roxana, a ramas cu trupa Pironkov. Ea este o femeie frumoasa, dupa cum spune Marcel, si atrage privirile multor barbati.

Din cauza turneelor prin tara, se vad foarte rar pentru ca Marcel a ramas acasa, la Cimpina. A venit insa la Craiova pentru a se intilni cu sotia sa.

In baracile folosite pe post de dormitoare, circarii s-au asezat luni seara la un pahar cu votca, discutind si despre Marcel, Roxana si casnicia lor.

„Luni seara, am stat la un pahar de votca. Au inceput sa-mi zica despre sotia mea ca sta mai mult cu ei, ca nu-mi pun si eu intrebari si faceau tot felul de aluzii rautacioase. Au zis ca nu sint eu sotul ei, pentru ca Roxana a venit cu alt barbat si l-a prezentat colegilor ca fiind sotul ei“, spune Marcel. Chiar daca este pitic, el nu a putut sa asculte cum despre sotia lui se spune ca ar fi o femeie usoara. A incercat sa fie cit se poate de dur, insa ceilalti circari i-au dat o corectie prin forta. Si asa a inceput circul: „Eu sint inofensiv si nu aveam cum sa dau in ei, dar am inceput sa-i injur, am tipat. Ei au inceput sa dea cu picioarele, cu pumnii in mine si sa ma tirasca pe jos“, spune Marcel.

El a ajuns in cele din urma la Spitalul de Urgenta Craiova si este internat la Sectia de neurochirurgie, avind traumatism cranio – cerebral si multiple leziuni de la loviturile primite. Roxana Ungureanu si circul Pironkov au plecat la Rimnicu Vilcea pentru a-si continua turneul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS