5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCare ar putea fi cel mai ciudat telefon lansat de Samsung

Care ar putea fi cel mai ciudat telefon lansat de Samsung

După ce Samsung a încheiat ciclul lansărilor mari din 2019, odată cu Galaxy Note 10, au început să apară informații despre un Galaxy S10 Lite, scrie Playtech.ro.

În primăvară, Samsung a lansat seria Galaxy S10: trei modele, cu un al patrulea pregătit pentru 5G. Dintre toate, Galaxy S10e a părut versiunea Lite. Dar acum, cu un Galaxy S10 Lite despre care se afllă ceva nou în fiecare săptămână, compania ar veni cu o surpriză destul de însemnată.

Samsung Galaxy S10 Lite ar avea un ecran S-AMOLED (nu Dynamic AMOLED) de 6,7 inci Full HD+, un procesor Qualcomm 855 și 8 GB memorie RAM. Camera foto ar fi triplă: senzor de 48 MP producție proprie pentru camera wide, 12 MP pentru ultrawide și 5 MP pentru zoom. Apoi, o cameră de 32 MP pentru selfie. Iar bateria ar fi de 4.370 mAh cu încărcare rapidă la 45 wați.

Care este legătura cu Huawei

Până acum, Samsung a avut două direcții: Galaxy S și Galaxy A. Iar Galaxy A a adunat telefoane, în 2019, de la prețuri de un pic peste 100 de euro până la aproape 700 de euro. Galaxy S10 Lite ar veni, cumva, la mică distanță ca preț peste Galaxy A80, de exemplu.

Galaxy S10 Lite ar avea însă alt rost pe piață, dacă va fi lansat: umple golul lăsat liber de Huawei. Toamna, pentru Huawei, era marcată de-o versiune Lite pentru Mate și alte câteva modele. Dar cum compania nu mai are acces la servicii Google, deocamdată, Samsung ar putea profita pe piețe din Europa.

WhatsApp a adus și pe Android funcția de securizare a mesajelor, scrie playtech.ro. Astfel, de acum există încă un nivel de securitate ca să nu-ți fie invadata intimitatea de oricine pune mâna pe telefonul tău.

WhatsApp are peste un miliard de utilizatori. Aproape toți sunt pe iPhone sau Android. Până acum, nu există prea multe aplicaţii care să ofere încă un nivel de securizare. Practic, dacă telefonul este deblocat, orice poate fi accesat.

WhatsApp încearcă să oprească asta pe iOS și Android. Astfel, cei care doresc să activeze autentificarea biometrică în WhatsApp, trebuie să intre în Setările aplicaţiei/Settings, apoi tastează Cont/Account şi optează pentru Confidenţialitate/Privacy. De aici, ne interesează ultima funcţie de la bază – Blocare prin amprentă/Fingerprint lock.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS