14 C
Craiova
sâmbătă, 24 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Tehnologie TikTok s-ar putea lista la bursă în Statele Unite

TikTok s-ar putea lista la bursă în Statele Unite

Compania chineză ByteDance plănuieşte să listeze la bursă TikTok Global. Aceasta este noua companie care va opera popularele aplicații video scurte din Statele Unite, potrivit Reuters.

ByteDance încearcă să încheie un acord cu Casa Albă, care să prevină interdicția TikTok în Statele Unite, despre care vorbeşte de multă vreme președintele Donald Trump.

Oficialii de la Casa Albă au fost totuşi de acord cu un parteneriat prin care Oracle Corp și posibil şi Walmart Inc ar urma să dețină cel puțin 60% din acțiunile din TikTok în SUA. Noua companie care va controla operaţiunile aplicaţiei din Statele Unite, TikTok Global. Aceasta ar urma să fie condusă în mare pare de directori americani.

Odată încheiat parteneriatul, ar putea urma listarea la bursă a noii companii (IPO), susţin surse apropiate situaţiei. Având în vedere că aplicaţia a fost evaluată recent la peste 50 de miliarde de dolari, această listare ar putea fi una dintre cele mai mari IPO-uri din tehnologie din ultimii ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

797 de români din străinătate s-au vindecat de COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că...

ȘTIRI GdS

Utilizatorii WhatsApp vor putea face achiziţii de bunuri şi...

Facebook Inc a anunţat astăzi că aplicaţia sa de mesagerie WhatsApp va oferi posibilitatea efectuării de achiziţii de bunuri şi servicii din...

Google, dat în judecată de guvernul SUA pentru practici...

Administrația Trump va chema Google în justiție, acuzând-o de practici anticoncurențiale legate de căutarea pe internet. Compania urmează să fie acuzată că...

LG a lansat un televizor rulabil care costă 87.000...

După mai multe prototipuri, LG a lansat în Coreea de Sud un televizor cu ecran rulabil care costă cât o flotă auto:...

Nokia a fost aleasă de NASA să implementeze o...

Compania finlandeză Nokia a fost aleasă de NASA pentru a lucra la proiectul implementării pe Lună a unei reţele 4G, relatează CNN,...
00:00:32

Google a lansat o nouă opțiune de căutare

Google a lansat o nouă opțiune de căutare prin care cei care au auzit o melodie și nu știu cine o cântă...

Dacia prezintă prima sa mașină electrică

Dacia prezintă, mâine, versiunea de serie a modelului electric Spring, la șapte luni după ce a prezentat primele poze cu conceptul.