6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieÎn România, consola PlayStation 5 va fi disponibilă din 19 noiembrie

În România, consola PlayStation 5 va fi disponibilă din 19 noiembrie

Din 19 noiembrie, consola PlayStation 5 va fi disponibilă în România, anunță Sony Interactive Entertainment, care a prezentat data de lansare. De asemenea, a prezentat și detaliile legate de preț pentru dispozitiv, precum și o serie de jocuri care vor veni cu aceasta.

Consola PS5 se va lansa pe 12 noiembrie în șapte piețe-cheie: Statele Unite, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă, Japonia și Coreea de Sud. Lansarea la nivel global va continua pe 19 noiembrie. Atunci, consola va fi disponibilă și în celelalte regiuni, inclusiv în Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Asia și Africa de Sud, potrivit stiri.tvr.ro.

PS5 Digital Edition va fi disponibilă la un preț de vânzare recomandat de 1.999,99 lei, iar consola PS5 cu unitate optică Blu-ray Ultra-HD va putea fi achiziționată la un preț recomandat de 2.499,99 lei.

Ambele modele PS5 vor utiliza același sistem

Ambele modele PS5 vor utiliza același sistem. Vor dispune de controlerul wireless DualSense și capabilități audio 3D.

La portofoliul său de jocuri, Sony a dezvăluit că va adăuga o serie de noi titluri care vor fi disponibile pe PS5, printre care: Devil May Cry 5™ Special Edition (Capcom), Final Fantasy XVI (Square Enix), Five Nights at Freddy’s Security Breach (Steel Wool Studios și ScottGames), Hogwarts Legacy (Warner Bros. Games) și A new God of War title (Santa Monica Studio)

Jocurile exclusive SIE Worldwide Studios vor avea la lansare prețuri recomandate începând de la 299 de lei până la 399 de lei (preț recomandat).

Compania a anunțat și prețul pentru următoarele accesorii

Compania a anunțat și prețul pentru următoarele accesorii. Acestea se vor lansa alături de consola PS5: Controler Wirelss DualSense™ (individual) – 349,99 lei (preț de vânzare recomandat); Căști fără fir cu microfon PULSE 3D – cu suport audio 3D și microfoane cu tehnologia dual noise-cancelling – 499,99 lei (preț de vânzare recomandat); Camera HD – cu obiectiv dual 1080p pentru ca gamerii să poată face streaming în timpul momentelor epice de gameplay – 299,99 lei (preț de vânzare recomandat); Telecomanda media – pentru a naviga cu ușurință printre filme și servicii de streaming – 149,99 lei (preț recomandat de vânzare); Stația de încărcare DualSense™ – pentru a încărca două controlere wireless DualSense simultan – 149,99 lei (preț de vânzare recomandat).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS