5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobileHuawei Mate 30 Pro are cea mai bună cameră din lume

Huawei Mate 30 Pro are cea mai bună cameră din lume

Huawei Mate 30 Pro are cea mai bună performanţă foto de pe piaţă. Aceasta vine alături de îmbunătăţiri semnificative și la capitolul video, informează go4it.ro

DxOMark, expert în evaluări ale camerelor foto, a supus Huawei Mate 30 Pro la diferite teste pentru a stabili performanțele camerei foto. Testele au arătat calități de fotografiere pe timp de noapte, tehnologie ultra-wide.

Modelul Mate 30 Pro a adoptat camerele cu zoom mare de 3 sau 5X, a oferit și trei camere foto, fiecare cu obiective diferite.

Mate 30 Pro a reuşit să „aterizeze” pe locul întâi. Fostul model de top, Galaxy Note10+ 5G de la Samsung, trece pe locul al doilea.  

Focalizarea este mai bună pe Mate 30 Pro, nivelul de zgomot mai redus, datorită senzorului cu suprafaţă mult mai mare, care captează mai multă lumină.

Camera video nu a trecut de testele DxOMark

La capitolul video, nu a reușit să depășească concurența. Telefonul filmează şi stabilizează bine, dar există probleme, în special la lumină slabă.

Camera frontală de pe modelul Huawei Mate 30 Pro, cu un scor de 93 de puncte, intră în clasamentul camerelor frontale sub modelele Galaxy S10, S10+ şi S10 5G şi Note10+ 5G, cât și sub ZenFone 6, care foloseşte camera principală pentru realizarea autoportretelor.

Mate 30 Pro vine cu Android 10 şi EMUI, dar fără Google Mobile Services, adică fără Google Play şi aplicaţiile Google pre-instalate.

Procesul de instalare manuală este relativ simplu şi accesibil oricui, însă vine la pachet cu anumite riscuri, pe care probabil că nu mulţi utilizatori sunt dispuşi să le accepte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS