9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobileMotorola lansează smartpohne-ul One Action

Motorola lansează smartpohne-ul One Action

Motorola One Action este un smartphone adresat utilizatorilor care petrec mult timp în natură. Telefonul nou lansat nu costă mult, în ciuda faptului că are funcții interesante de fotografiat și filmat, informează go4it.ro

Noul model vine echipat cu o cameră foto triplă, optimizată pentru surprinderea scenelor în mişcare. Descrisă drept prima cameră ultra-wide action de pe piaţă, aceasta permite filmarea videoclipurilor în format landscape, unde poți ține telefonul în poziţie verticală.

Datorită sistemului cu trei camere, în timpul înregistrării videoclipurilor se pot face fotografii fără pierderi de claritate.

Motorola: mod ultra-wide și Android 9 Pie

Modul ultra-wide oferă vizibilitate unghi de 177°, inclusiv pentru funcţia de filmare. Totodată, clipurile realizate pot fi stabilizate suplimentar bifând modul “Enhanced Video Stabilization”, Motorola încercând astfel să aducă funcţionalitatea unui GoPro în formatul unui smartphone de buzunar.

În ciuda folosirii denumirii „One” în numele de produs, Motorola One Action este livrat cu o versiune standard de Android 9 Pie.

Motorola One Action pune la dispoziţie un ecran FHD+ de 6.3 inch. Camera frontală este de 12MP cu perforaţie în suprafaţa de afişare. Telefonul este dotat cu 4GB memorie RAM şi 128GB stocare internă.

Telefonul este motorizat de chipsetul Exynos 9609 şi vine echipat cu un acumulator de 3500 mAh.

Prețul recomandat pe piața din România este de 1199 lei.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS