17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalCiolacu, despre candidatura lui Geoană la prezidenţiale din partea PSD: Dacă vrea să vină, să ne caute

Ciolacu, despre candidatura lui Geoană la prezidenţiale din partea PSD: Dacă vrea să vină, să ne caute

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, miercuri, că dacă fostul său coleg de partid Mircea Geoană doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din partea partidului „să vină să îl caute”, adăugând că, potrivit statutului actual, acesta nu poate participa la o competiţie internă în partid pe această temă, transmite Agerpres.

Întrebat la Palatul Parlamentului dacă are de gând să-l invite pe Mircea Geoană să participe la competiţia internă din PSD pentru candidatura la prezidenţiale, Marcel Ciolacu a arătat că nu are cum, pentru că el nu mai este membru al partidului.

„Păi cum să participe? Conform statutului actual, nu poate participa, că domnul Geoană a plecat, şi-a făcut partid. Să-l invit eu să vină înapoi? Dacă vrea să vină, să ne caute. Eu sunt ori la Palatul Victoria, ori în Kiseleff. Foarte puţin timp sunt pe acasă. Deci, dacă vrea cineva, să mă caute. Am acelaşi număr de telefon de când a apărut telefonia mobilă. Adevărat cu fluctuaţii de mesaje – când apare la doamna Şoşoacă pe Facebook, îmi vin mai multe mesaje, pe urmă îl mai uită lumea, dar nu îl schimb”, a declarat liderul PSD.

Grupurile parlamentare ale PSD s-au reunit într-o şedinţă la Palatul Parlamentului

Miercuri, grupurile parlamentare ale PSD s-au reunit într-o şedinţă la Palatul Parlamentului. Aceasta a fost urmată de şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat marți că, dacă Mircea Geoană vrea susţinerea PSD pentru o eventuală candidatură pentru funcţia de preşedinte a României, acesta ar trebui întâi să se reînscrie în partid şi apoi să aibă o discuţie în interiorul formaţiunii. El aminteşte că în PSD Congresul stabileşte cine este candidatul susţinut de partid pentru funcţia supremă în stat.

Citeşte şi: Programul Noua Casă continuă în acest an cu un plafon de garanţii de un miliard de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS