11.4 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaInternational(VIDEO) Agenți israelieni deghizați în doctori ucid 3 militanți palestinieni într-un spital din Cisiordania

(VIDEO) Agenți israelieni deghizați în doctori ucid 3 militanți palestinieni într-un spital din Cisiordania

-

Agenți israelieni deghizați în doctori și pacienți au percheziționat marți dimineața un spital din Cisiordania ocupată și au ucis trei militanți palestinieni. â

Ministerul Palestinian al Sănătății a declarat că „forțele de ocupație” au percheziționat spitalul Ibn Sina din orașul Jenin din Cisiordania. Marți dimineața au împușcat mortal trei tineri în secțiile spitalului. A numit raidul drept „crimă” și unul dintre „zecile” efectuate de Israel împotriva unităților medicale din Fâșia Gaza și Cisiordania.

O declarație a IDF a spus că raidul i-a vizat pe militanți pe care i-a descris ca „ascunși” în spital, inclusiv pe Mohammed Jalamneh, un membru al grupării militante Hamas. Declarația spune că Jalamneh, împreună cu alți doi militanți, frații Mohamed și Basil Ghazawi, au fost „neutralizați” în timpul operațiunii.

Declarația spunea că Jalamneh „purta” o armă, dar nu a indicat că bărbații au opus rezistență în vreun fel înainte de a fi împușcați mortal. „Jalamneh a plănuit să comită un atac terorist în viitorul imediat și a folosit spitalul ca ascunzătoare. Prin urmare, a fost neutralizat”, potrivit Washingtonpost Post.

Citește și: Femeie arestată după ce i s-au găsit 130 de broaște otrăvitoare în bagaj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Minor judecat în mai multe dosare penale, condamnat pentru...

Judecătoria Craiova a dispus internarea într-un centru de detenţie pe o perioadă de 3 ani a unui minor de 17 ani, din Craiova, recidivist, acuzat de furt calificat. În acest dosar, minorul a fost acuzat că a încercat să fure dintr-un magazin şi a sustras două maşini de tuns dintr-o frizerie. Numai în 2023, acelaşi minor a fost deferit justiţiei în alte şase dosare penale. În toate dosarele este acuzat de comiterea a zeci de infracţiuni de furt calificat, cele mai multe fiind spargeri de autoturisme şi magazine.

ȘTIRI GdS