10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn al doilea bărbat a fost inculpat în cazul camionului cu cadavre de lângă Londra

Un al doilea bărbat a fost inculpat în cazul camionului cu cadavre de lângă Londra

Un al doilea bărbat a fost inculpat pentru omor din culpă în cazul celor 39 de persoane decedate găsite într-un camion în apropiere de Londra, a anunţat vineri poliţia din Marea Britanie, care a făcut de asemenea apel la doi fraţi suspectaţi de complicitate să se predea, relatează Reuters.

Între timp, poliţia din Vietnam, de unde se consideră că ar fi provenit multe dintre victime, a anunţat că a arestat două persoane.

Descoperirea cadavrelor într-un camion într-un complex industrial a scos în evidenţă traficul prin care persoane sărace din Asia, Africa şi Orientul Mijlociu se aventurează în călătorii periculoase spre Occident.

Ce s-a întâmplat cu şoferul

Presupusul şofer al camionului a fost deja pus sub inculpare pentru omor din culpă, iar vineri poliţia a anunţat că Eamon Harrison, un tânăr de 23 de ani din Irlanda de Nord, a fost de asemenea inculpat cu 39 de capete de acuzare de omor din culpă, precum şi trafic de persoane şi încălcări ale legislaţiei privind imigraţia.

Harrison a fost dus în faţa Înaltei Instanţe din Dublin la începutul procedurilor de extrădare a sa din Irlanda în Marea Britanie. El a fost pus sub arest până la 11 noiembrie, a spus un purtător de cuvânt al instanţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS