9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Politica International O maşină capcană a ucis două persoane şi a rănit alte 20

O maşină capcană a ucis două persoane şi a rănit alte 20

Cel puțin doi agenți de securitate au fost uciși după ce o mașină capcană a explodat în apropierea unui cartier general din provincia estică Laghman.
Asadullah Dawlatzai, purtătorul de cuvânt al guvernatorului provinciei, spune că 26 de persoane, inclusiv 20 de copii și șase forțe de securitate, au fost rănite în atacul de miercuri din districtul Alishing.
Copiii răniți se aflau în interiorul unei moschei din apropiere, unde studiau Coranul, potrivit oficialului, citat de www.nytimes.com. El a spus că nu este încă clar dacă atacul a fost un atentat sinucigaș sau nu, dar ancheta este în desfășurare.
Nimeni nu a revendicat atacul din Laghman. Atât grupul statului taliban, cât și cel al statului islamic sunt activi în estul Afganistanului și au revendicat atacuri periculoase în regiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...