19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Acasă Politica International Imagini rare cu concubina regelui Thailandei

Imagini rare cu concubina regelui Thailandei

0
Imagini rare cu concubina regelui Thailandei
Imagini rare cu concubina regelui Thailandei

Palatul thailandez a publicat o serie de imagini rare cu concubina oficială a regelui Thailandei, potrivit BBC. Acest lucru se pare că a provocat chiar prăbuşirea site-ului palatului.

În filmarea de mai jos, regele este văzut turnând apă sacră pe capul reginei Suthida când s-au căsătorit, în luna mai.

Sineenat Wongvajirapakdi, în vârstă de 34 de ani, apare pilotând un avion de luptă, purtând haine de luptă şi chiar trăgând cu o armă.

Sineenat Wongvajirapakdi a participat la ceremonia de înmormântare a regretatului rege al Thailandei, Bhumibol Adulyadej


Regele Maha Vajiralongkorn, în vârstă de 67 de ani, i-a acordat lui Sineenat titlul de concubină oficială în iulie, la două luni după căsătoria sa cu regina Suthida, a patra sa soție.
Sineenat a fost prima persoană care a primit titlul de Royal Noble Consort în aproape un secol.

Sineenat Wongvajirapakdi tragând cu arma


Site-ul oficial al Casei Regale s-a blocat la scurt timp de la publicarea imaginilor, fiind accesat de un număr mare de curioși, potrivit agenției de știri Reuters.

Concubina şi regele

Într-o declarație, palatul Thailandei a declarat că regele a „ordonat crearea unei biografii regale” pentru Sineenat, care este un pilot, asistent și bodyguard instruit.
Biografia ei a fost publicată alături de imagini.

Regele thailandez Maha Vajiralongkorn care are un poodle în braţe alături de Sineenat


Regina Suthida – fostă însoțitoare de zbor în vârstă de 41 de ani și adjunct al șefului unității sale de gardă de corp – este partenerul pe termen lung al regelui Vajiralongkorn. Ea a fost văzută cu el în public de mai mulți ani.
Regele Maha Vajiralongkorn a urcat pe tron ​​după moartea tatălui său în 2016.