24.4 C
Craiova
sâmbătă, 20 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDiana Iovanovici-Şoşoacă va fi candidatul Partidului S.O.S. România la preşedinţia României

Diana Iovanovici-Şoşoacă va fi candidatul Partidului S.O.S. România la preşedinţia României

Comitetul Naţional al S.O.S. România a decis ca preşedintele formaţiunii, Diana Iovanovici-Şoşoacă, să fie candidatul partidului la preşedinţia României.

Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România, întrunit, luni, la Poiana Braşov, a decis cu unanimitate de voturi să sprijine candidatura preşedintelui partidului, Diana Iovanovici-Şoşoacă, la alegerile prezidenţiale din acest an, conform unui comunicat transmis de biroul de presă al formaţiunii.

Totodată, forul de conducere al Partidului S.O.S. România a decis, în unanimitate, aderarea formaţiunii la Grupul „Suveraniştii” din Parlamentul European prin cei doi europarlamentari ai partidului.

În cadrul reuniunii s-a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor locale şi europarlamentare şi s-au luat decizii privind strategia pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an, se mai arată în comunicatul de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS