23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaGabriel Oprea, reales președinte al UNPR

Gabriel Oprea, reales președinte al UNPR

Gabriel Oprea, fost vicepremier şi ministru de Interne, a fost reales sâmbătă preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, pentru următorii patru ani, în cadrul Conferinţei Naţionale a partidului, scrie Agerpres.

Totodată, a fost realeasă conducerea formaţiunii politice, secretarul general, preşedintele Consiliului Naţional și vicepreşedinţii. Pe agenda Conferinţei au mai fost teme precum: stabilirea direcţiilor de acţiune ale partidului pentru alegerile din 2024, revizuirea Statutului partidului. De asemenea, reprezentarea în Biroul Politic Permanent Naţional, Comisia de arbitraj şi Comisia de cenzori.

Gabriel Oprea: Ne pregătim pentru anul care urmează

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, le-a transmis celor prezenţi că partidul a început pregătirea pentru alegerile de anul viitor.

„UNPR a intrat în proces de reorganizare. Facem modificări, îmbunătăţiri, adaptări, la nivel central, la nivel de organizaţii judeţene şi locale. În anul care urmează, în România vor fi organizate patru rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale. Este firesc să luăm pulsul organizaţiilor, să vedem care este activitatea la nivel de organizaţii. Trebuie să o îmbunătăţim acolo unde este necesar. Ne pregătim pentru anul care urmează. Rămânem fideli politicii interesului naţional şi vom colabora, vom face alianţă cu oricare dintre formaţiunile politice care au crezuri comune cu noi şi care pun pe primul plan, în politica lor, binele ţării, bunăstarea românilor, progresul României. Deviza noastră este ‘Dumnezeu, Patrie, Familie, Onoare’ – acestea au fost şi rămân cele mai importante valori pentru noi, cei din UNPR”, a transmis Gabriel Oprea, potrivit comunicatului.

Citește și: Un tânăr de 22 de ani care visează să devină polițist are nevoie de ajutor


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS