14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn tânăr de 22 de ani care visează să devină polițist are nevoie de ajutor

Un tânăr de 22 de ani care visează să devină polițist are nevoie de ajutor

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Târgu-Cărbunești, județul Gorj, are nevoie de ajutor, fiind grav bolnav. Albert Diaconescu era elev al Școlii de poliție când a aflat ca suferă de distonie musculară. Are nevoie de bani pentru operație.

Familia încearcă să strângă suma necesară. Vor fi amplasate cutii pentru donații și pe străzile din Târgu-Cărbunești. „Se apropie Crăciunul, tuturor ne place să credem că în preajma sărbătorilor suntem mai buni. Haideți chiar să fim mai buni, să fim alături de Albert Diaconescu, pentru unii dintre noi vecin, pentru alții prieten, pentru toți ceilalți cărbuneștean de-al nostru. Un tânăr de 22 de ani care a visat să devină polițist. Mai avea puțin până să termine școala de poliție, însă o boală grea i-a spulberat visul. O boală numită distonie, o boală care dă spasme musculare și dureri groaznice. Acum, student al Universității „Constantin Brâncuși” încearcă să înfrângă această boală, însă pentru această operație este nevoie de 35 000 de euro. Haideți să fim Oameni pentru Oameni, așa cum am fost și de alte dăți”, a transmis familia.
Persoanele care doresc să îi fie alături pot dona personal familiei, în contul de mai jos sau în urnele care vor fi amplasate în oraș zilele următoare.

Nume titular: Diaconescu Marian-Albert
Cont: RO10BREL0005523630880100

Citește și: Petiție online pentru salvarea Ansamblului Folcloric Maria Tănase din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS