10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalOrban: Candidatura lui Cîțu, cel mult o speranţă, dacă nu cumva o aventură

Orban: Candidatura lui Cîțu, cel mult o speranţă, dacă nu cumva o aventură

Ludovic Orban susține că intrarea sa în cursa pentru un nou mandat la şefia partidului reprezintă aproape „o certitudine a performanţei”, în timp ce candidatura lui Florin Cîtu “poate fi cel mult o speranţă, dacă nu cumva o aventură pentru PNL”, notează news.ro.

“Suntem la guvernare, eu nu spun ca şi susţinătorii contracandidatului meu că PNL a pierdut alegerile şi că de aia trebuia să plec eu acasă, să-mi dau demisia. PNL e adevărat că nu a ieşit pe primul loc la alegerile parlamentare, PNL a ajuns principalul partid de guvernământ, am avut capacitatea să formăm o majoritate guvernamentală, o majoritate parlamentară şi am învestit un guvern care este condus de un premier din partea PNL.

De regulă, preşedinţii care îşi duc partidul la guvernare şi care câştigă alegeri îşi continuă mandatul pentru că au arătat că au capacitatea de a conduce partidul. Candidatura mea reprezintă aproape o certitudine a performanţei, în timp ce cealaltă candidatură poate fi cel mult o speranţă, dacă nu cumva o aventură pentru PNL”, a declarat Ludovic Orban, la Covasna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS