Acasă Politica Dăncilă explică deplasarea cu elicopterul în Moldova

Dăncilă explică deplasarea cu elicopterul în Moldova

-

Dăncilă a declarat că deplasarea pe care a făcut-o cu elicopterul la Iași în vara acestui an nu a fost finanțată din bani publici, ci din banii de la partid, asta în condițiile în care partidele politice primesc subvenții de la stat. Fostul lider al PSD a menționat că sunt lideri ai formațiunii care au făcut deplasări pe bani publici.

„A fost un drum cu elicopterul. A fost un drum plătit din banii de la partid. Eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit banii publici. Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în fața colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns. Dar eu știu alte persoane care au folosit bani publici și nu au pățit nimic. Partidul sau liderul partidului hotărăște cum se face deplasarea, dar au fost făcute deplasări și de alți lideri de partid”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx de miercuri, potrivit Mediafax.

În vara acestui an, Viorica Dăncilă a mers cu elicopterul în județele Moldova. Aceasta a precizat că pentru a putea ajunge în fiecare județ trebuie să apeleze și la acest mijloc de transport.

La rândul său, Mihai Fifor spunea că elicopterul este plătit din fondurile partidului. PSD este obligat de instanță să spună cât a costat elicopterul cu care a mers Viorica Dăncilă în Moldova, în lipsa autostrăzilor. Decizia nu este definitivă.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Anunț lansare proiect „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România”

Proiectul „Imbunătăţirea nivelului de cunoştinte pentru angajaţii din România” cod MySMIS 128288 se adresează companiilor şi angajaţilor lor din judetele Dolj, Olt si Mehedinti, pe care îi va avea în centrul atenţiei în perioada 1 Nov. 2019 – 30 Apr. 2021.