Acasă Actualitate PSD este obligat de instanță să spună cât a costat închirierea elicopterului...

PSD este obligat de instanță să spună cât a costat închirierea elicopterului cu care Viorica Dăncilă a mers în turneu electoral în Moldova, în august

-

PSD este obligat să facă publice informațiile legate de costurile închirierii elicopterului cu care fostul premier Viorica Dăncilă a mers în turneu în Moldova, singura regiune a țării care nu are o autostradă. Decizia prin care PSD trebuie să facă publice acele costuri și să menționeze sursa banilor plătiți a fost luată de Tribunalul Iași.
Organizația civică Reset din Iași a adresat PSD o cerere în baza Legii 544/2001, în care a cerut să afle:

  • Care este suma plătită pentru închirierea elicopterului cu care Viorica Dăncilă a fost în turneu în Moldova, în luna agust?
  • Cine deține firma de la care a fost închiriat elicopterul sau cine este proprietarul acestuia?
  • Care este sursa acestor fonduri din care s-a plătit elicopterul?
  • Care a fost scopul vizitei Vioricăi Dăncilă în Moldova?

Pentru că PSD nu a răspuns, organizația civică a apelat la instanță, procesul fiind intentat de Daniela Mitrofan, președintele Reset.
Magistrații Tribunalului Iași au decis miercuri că PSD trebuie să facă publice aceste informații privind deplasările Vioricăi Dăncilă cu elicopterul.

Citeşte continuare pe hotnews.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dacian Ciolos: Ne propunem sa organizam un congres al diasporei

Preşedintele Partidului Unitate, Libertate şi Solidaritate (PLUS), Dacian Cioloş, a anunţat sâmbătă, la Convenţia Naţională a formaţiunii, intenţia de a organiza un...