Acasă Politica National Noul ministru al Muncii a constatat, când a ajuns la minister, că...

Noul ministru al Muncii a constatat, când a ajuns la minister, că instituția trebuie evacuată în 60 zile

-

Noul ministru al Muncii, Victoria Violeta Alexandru, a constatat când a ajuns la minister că instituția trebuie evacuată în 60 zile.

Tocmai ce-am constat că trebuie să evacuăm acest sediu în mai puțin de 60 de zile, în considerentul unei solicitări de evacuare din partea Ministerului de Interne și față de care noi ar fi trebuit să găsim soluții din timp util, a declarat noul ministru al Muncii și Protecției Sociale, Victoria Violeta Alexandru.

„La nivelul Ministerului, tocmai ce-am constat, deși fila din dosarul procesului verbal de predare-primire cu fostul ministru la acest capitol, al situațiilor speciale, mi-a indicat că nu ar fi nicio problemă pe care să o ridice în discuție, am constatat că trebuie să evacuăm acest sediu în mai puțin de 60 de zile, în considerentul unei solicitări de evacuare din partea Ministerului de Interne și față de care noi ar fi trebuit să găsim soluții din timp util”, a spus Alexandru.

Ea a precizat că ar câteva semne de întrebare și a cerut direcțiilor de specialitate din minister să-i ofere informații cu privire la licitația care a fost făcută în perioada lunilor anterioare.

„Cred că aceste lucruri ar fi trebuit rezolvate din timp cu o bună planificare astfel încât să nu ajungem la un minister extrem de dificil și care are o serie de responsabilități, cu doar 2 luni înainte de termenul limită să fim în situația de a avea semne de întrebare cu privire la licitație. Din considerentul de anulare a acestei licitații, lucru la care mă gândesc, urmează să iau decizia în baza raportului structurii de specialitate, să ajungem în situația de a nu avea nicio opțiune de funcționare de la începutul anului viitor”, a afirmat ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...