9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC
Zi bună pentru a-ţi focusa atenţia asupra vieţii sociale. Poţi începe unele legături, poţi stabili anumite relaţii, poţi cunoaște oameni noi, dar ar fi bine să nu uiţi de acele conexiuni pe care le ai de mult timp, care poate s-au format în decursul mai multor ani.

TAUR
S-ar putea să fii cumva mai visător, mai aerian, mai subiectiv, de aceea recomandarea pe care o au astrele este să încerci să nu iei decizii prea mari, indiferent că va fi vorba despre anumite sarcini legate de carieră, familie sau sfera financiară.

GEMENI
Fii mai atent la comunicare astăzi, mai ales dacă este vorba despre cea prin intermediul tehnologiei. Este bine aspectat și sectorul carierei. Sunt favorizate proiectele și activităţile colective. Este o ocazie bună să-ţi arăţi abilităţile de lider, de conducător.

RAC
Ești tonic, dinamic și ai curaj să preiei iniţiativa în mai multe sarcini sau activităţi, chiar şi unele apărute pe neșteptate. Cadru astral bun și pentru a face bilanţul ultimei perioade, pentru a vedea rezultatele și a avea o imagine de ansamblu cât mai realistă.

LEU
Muncă, muncă, dar cu viaţa personală cum rămâne? Moment bun să te focusezi asupra relaţiei amoroase, copiilor, părinţilor sau fraţilor și prietenilor apropiaţi. Ai nevoie de ”tribul” tău, de cercul tău de oameni dragi, de încredere, care te acceptă așa cum ești.

FECIOARĂ
Cuvintele care ar descrie cel mai bine această zi sunt: curiozitate, inteligenţă, dezvoltare și discreţie. Dai dovadă de mult bun-simţ și eleganţă când interacţionezi cu ceilalţi, iar aceste lucruri vor fi apreciate mai mult ca niciodată, având parte de mult sprijin.

BALANŢĂ
Poţi înregistra progrese frumoase în dezvoltarea carierei, dar și în relaţiile cu colegii și superiorii. Reușești să faci o impresie bună astăzi, știi să te autoevaluezi cu mult realism, precum și să iei decizii asumate, mature, înţelepte, dar și mai atent la detalii.

SCORPION
Ai așteptări mult prea mari de la tine, nu ești supererou, și ar fi bine să fii mai atent la cerinţele pe care le ai atât în ceea ce-i privește pe ceilalţi, cât și de la tine. Fii mai atent la sănătate, oferă-ţi mai multe momente de relaxare, de odihnă.

SĂGETĂTOR
Astăzi este despre ambiţiile profesionale și personale pe care le ai. Lucrurile evoluează din ce în ce mai bine, primești unele vești sau răspunsuri extrem de utile, de bune în legătură cu o problemă mai veche, dar care era importantă pentru tine.

CAPRICORN
Începi să vezi lucrurile mult mai clar, mai realist. Reuşești să rezolvi unele situaţii apărute pe ultima sută de metri. Dai dovadă de multă stăpânire de sine, de pragmatism, de concentrare. Rezolvă cât mai multe singur, nu te baza pe promisiunile celorlalţi.

VĂRSĂTOR
Te focusezi asupra ideii de alianţe, de parteneriate, de lucru în echipă. Încerci să aduni în jurul tău oameni cu aceleași viziuni, idei și interese. Ești foarte motivat și cauţi să-ţi duci la îndeplinire ţelurile. Vei munci din plin, dar este esenţial să ai parte și de odihnă.

PEȘTI
Nu mai ai tendinţa să privești în curtea vecină. Ești optimist și încrezător, iar această atitudine te ajută nu doar să bifezi tot ceea ce-ţi propui, ci să cucerești, să ieși în evidenţă, să te afirmi, să negociezi. Sunt bine aspectate și discuţiile cu autorităţile, cu superiorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS