12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung. Ar fi bine să le analizezi cererile și abia apoi să-ți dai cu părerea și chiar să le oferi bani. Cei dragi îți pot reproșa faptul că veniturile tale sunt insuficiente sau obținute pe căi neclare.

Taur
Aura misterioasă care te învăluie astăzi îți oferă un farmec aparte. Ziua este favorabilă treburilor gospodărești, planurilor de îmbunătățire a spațiului de locuit sau cumpărăturilor necesare casei și membrilor familiei. Fii deschis față de cei dragi, pentru că datorită felului tău de a fi din ultima vreme aceştia s-au îndepărtat, neînțelegând ce se petrece cu tine.

Gemeni
Apar discuții aprinse cu rude, cunoștințe sau prieteni. În umbră se țes conflicte greu de explicat, care izbucnesc din când în când în diverse domenii ale vieții cotidiene. De această dată este vorba de anturajul apropiat. Poate fi vorba de bani și bunuri avute sau câștigate în comun, de felul în care vorbești sau ești nevoit să faci mai multe drumuri pentru alţii.

Rac
Este posibil ca în urma unor activități desfășurate cu prietenii, fie de agrement, fie în cadru oficial, să fii nevoit să cheltuiești o sumă consistentă. Pe de altă parte, primești bani din munca desfășurată, însă nesatisfăcător față de munca depusă.

Leu
Ziua este favorabilă activităților de punere la punct a chestiunilor profesionale și trasare a unor planuri noi de viață și activitate. Ești sensibil la remarcile celor din jur din cauza energiei tale vitale care fluctuează.

Fecioară
Momente excelente pentru introspecţie. Pe căi diverse, dar neconvenționale primești informații deosebite legate de temele spirituale ale vieții, dar și despre evenimentele cotidiene în care ești implicat.

Balanţă
Implicarea în proiecte cu prieteni îți oferă satisfacții, dar și multă zarvă. Membrii familiei îți pot oferi sprijin susținându-ți planurile cu bani și bunuri sau oferindu-ți sfaturi pertinente. Fii mai rezervat în relațiile cu prietenii și circumspect în cele cu așa-zișii protectori.

Scorpion
Se anunță întâlniri și dialoguri cu șefii sau cu alte instituții oficiale. Este posibil să ți se ofere noi sarcini de serviciu care trebuie rezolvate în locații diferite. Implică-te din toată inima, deoarece ai suficiente surse și resurse materiale şi intelectuale. Sunt momente importante pentru schimbarea mentalității tale despre realizarea îndatoririlor sociale şi față de colegi.

Săgetător
Dorință de a-ți lărgi orizonturile și de a-ți rafina sufletul. Filozofia de viață pe care o afișezi astăzi îți aduce admiratori, însă alții te pot contrazice, oferindu-ți o altă viziune asupra vieţii şi evenimentelor. Fii deschis și acceptă și ideile altora!

Capricorn
Sunt posibile nereguli în documente financiare comune cu alţii sau taxe, facturi, datorii restante. Ai șanse să rezolvi toate aceste chestiuni, pentru că gândești bine și îți vin foarte ușor informațiile necesare. Pe de altă parte, fii mai rezervat vizavi de resursele materiale pe care le ai sau le pui în comun cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri.

Vărsător
Se conturează un final de capitol la serviciu. Fie se încheie oficial o activitate, un proiect, fie tu decizi să te retragi dintr-o colaborare profesională care nu îți mai aduce profit. Ești obosit, iar mentalul tău este focalizat mai mult pe propria persoană

Peşti
Multă agitație la serviciu. Activitățile de rutină pe care le ai de îndeplinit te obosesc și te gândești deja foarte serios la a-ți schimba domeniul profesional. Deocamdată ai susținerea prietenilor și protectorilor, care îți pot oferi sprijin material, cât și intelectual.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS