30 C
Craiova
sâmbătă, 11 iulie, 2020

Horoscop

Berbec
Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai ştiaţi nimic de mult timp. Ar fi bine să fiţi discret. Evitaţi să vă divulgaţi planurile şi intenţiile.

Taur
S-ar putea să fiţi invitat la şedinţe cu şefi sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale. Posibil să trebuiască să luaţi cuvântul, să explicaţi mersul activităţilor profesionale şi să faceţi propuneri de îmbunătăţire. Neprevăzutul este la cote înalte, alegeţi-vă cuvintele cu grijă şi susţineţi-vă punctele de vedere cu dovezi palpabile.

Gemeni
Veştile din şi despre străinătate sunt multe, bulversante şi greu le puteţi urma firul. Poate fi vorba despre călătorii îndepărtate sau despre cursuri. Luaţi în calcul şi faptul că, deocamdată, lucurile nu stau cum aţi dori voi. După-amiază mergeţi la un spectacol de teatru, la un film sau citiți o carte cu teme filozofice.

Rac
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaţionării cu instituţiile financiare. Este posibilă o răsturnare de situaţie vizavi de banii şi bunurile pe care le deţineţi cu partenerul de viaţă sau cu parteneri de afaceri. Țineţi o evidenţă strictă a tuturor documentelor financiare.

Leu
Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi cu greu se poate cădea la pace. Ar fi bine să rămâneţi implicat doar în colaborările care vă pun în valoare suficient de mult încât să merite efortul. Luaţi în calcul faptul că oricând se poate destrăma orice parteneriat.

Fecioară
La serviciu se anunţă multă forfotă. Dozaţi-vă eforturile, pentru că organismul este obosit şi funcţionează la capacitate redusă. Evitaţi provocările colegiale şi ocupaţi-vă doar de treburile voastre.

Balanţă
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt punctele vulnerabile ale zilei. Nemulţumirile ies la iveală spectaculos, însă cu puţin efort şi înţelegere faţă de nevoile celorlalţi veţi depăși ziua cu bine. Motivele conflictelor sunt legate de bani.

Scorpion
Relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti vă solicită din plin. Este nevoie să discutaţi pe îndelete cu cei dragi despre casă, grădină şi investiţiile aferente. Posibil ca un membru al familiei să vină cu propuneri ce vizează mutarea în alt oraş sau altă ţară. Achiziţionarea unor bunuri patrimoniale este un alt aspect de luat în calcul.

Săgetător
Aveţi de făcut multe drumuri pe distanţe scurte. Fie este nevoie să rezolvaţi chestiuni profesionale, fie un prieten sau o rudă vă solicită ajutorul. Evitaţi să vă implicaţi emoţional sau să ajutaţi mai mult decât vi se cere. Mentalul vă este animat de idei măreţe.

Capricorn
Cheltuielile sunt la ordinea zilei, fie că este nevoie de cumpărături necesare traiului zilnic, fie că vreţi să ajutaţi pe cineva drag cu bani, cadouri sau favoruri, fie că trebuie să achitaţi facturi şi taxe. Bine ar fi să cumpăraţi şi să oferiţi strictul necesar, chiar dacă generozitatea dumneavoastră e la cote mari.

Vărsător
Ziua vă aduce energie şi dorinţa de a vă implica în mai multe treburi. Stările voastre de spirit sunt schimbătoare şi puteţi gafa în relaţiile cu ceilalţi. Temperaţi-vă elanul şi ocupaţi-vă doar de îndatoririle voastre. Zi favorabilă unui tratament cosmetic sau unei plimbări prin magazinele preferate.

Peşti
Contextul astral vă predispune la interiorizare şi la discuţii de taină. Ar fi bine să vă ocupaţi doar de treburi uşoare şi să fiţi cât mai discret. Sistemul circulator este vulnerabil, aşa încât aveţi grijă ce mâncaţi, hidrataţi-vă suficient şi dormiţi mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Foarte important pentru românii care pleacă în Grecia: până...

Românii care vor să intre în Grecia pe la punctul de frontieră Promachonas nu vor putea intra în țară dacă nu li...
00:01:54

VIDEO: 71 de arestări după protestele din Serbia

Poliţia a arestat 71 de persoane, inclusiv un britanic şi un tunisian, după violenţele izbucnite vineri seară la o manifestaţie desfășurată în...

Universitatea Craiova – FCSB | CCA a desemnat brigada...

CCA a desemnat sâmbătă brigada de arbitri care vor împărți dreptatea la derbiul dintre Universitatea Craiova și FCSB. Astfel,...

30 de cazuri noi de coronavirus în județul Gorj

Alte 30 de persoane din județul Gorj au fost confirmate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore.

Universitatea Craiova – FCSB | Cristiano Bergodi: Îmi doresc...

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a prefațat întâlnirea cu FCSB. Derbiul etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 1 se dispută duminică, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Orban, revoltat după amânarea legii carantinei: „Nu înțeleg de...

Premierul Ludovic Orban s-a declarat revoltat și indignat după amânarea unei decizii în senat pe legea carantinei și izolării. El a comentat...