10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Tot ceea ce va doriti sa realizati astazi poate deveni posibil numai daca sunteti dispus sa lucrati in echipa. Este o zi prielnica asocierilor profesionale sau sentimentale. Spre seara veti avea parte de o intâlnire neasteptata.


Taur


Astazi sunt favorizate activitatile de cumparare-vânzare sau obtinerea unei slujbe care urmareste colaborarea cu persoane instarite. Daca aveti programata o calatorie mai lunga, acum este momentul sa o faceti deoarece aceasta aduce si noroc.


Gemeni


Nu va grabiti sa trageti concluzia ca toti ceilalti sunt impotriva dumneavoastra doar pentru ca parerile lor s-au schimbat. S-ar putea sa aveti impresia ca sunteti abandonat si din cauza acestui lucru sa fiti deprimat.


Rac


Astazi nu conteaza ce faceti, ci cum faceti sa va vedeti dorintele implinite. Spre seara primiti vesti bune din partea rudelor. Este cu siguranta o zi excelenta pe care ati putea sa o petreceti intr-un mod placut.


Leu


Sunteti plin de ambitie si astazi va veti da seama ca dispuneti de o multime de atuuri, pe care le-ati folosit. Este insa momentul in care va dovediti atât dumneavoastra, cât si celorlalti ca sunteti un invingator.


Fecioara


S-ar putea ca deciziile dumneavoastra de a face ceva sa fie nepotrivite. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa nu va pierdeti timpul in detalii nesemnificative.


Balanta


Fiti mai atent cu colegii si prietenii, pentru ca altfel se vor simti ofensati. Luati initiativa in ceea ce priveste cariera dumneavoastra si nu le permiteti altora sa va intreaca, mai ales ca dispuneti de o multime de avantaje. Va simtiti atras de o persoana pe care o cunoasteti de mai mult timp.


Scorpion


Familia poate ridica probleme serioase, in special din punct de vedere financiar. Este posibil sa va confruntati cu unele datorii financiare. S-ar putea sa treaca o vreme pâna sa-i puteti convinge pe cei din jur ca sunteti bine intentionati.


Sagetator


Trebuie sa dispuneti de multa rabdare si autocontrol pentru a evita un scandal acasa. Va ascundeti de ceilalti si lucrul acesta nu este tocmai bun, mai ales ca relatiile de familie sunt cam fragile.


Capricorn


Sunteti foarte optimist si aveti multa energie, dar va trebui sa o canalizati eficient, daca nu vreti sa o consumati in zadar. Daca doriti sa incepeti o activitate noua sau sa faceti unele schimbari in viata, ar fi bine sa ascultati si parerile celorlalti.


Varsator


Sunteti tensionat si din cauza acestui lucru s-ar putea sa nu aveti relatii foarte bune cu cei din jur. Chiar daca anumite lucruri nu va convin, ar fi bine sa nu faceti atâta caz, pentru ca ati putea pierde sprijinul celor care va ajuta la nevoie.


Pesti


Finalizati niste planuri care v-ar putea propulsa in cariera sau care v-ar putea aduce câstiguri banesti. Sunteti increzator si convins ca recunoasterea binemeritata nu se lasa asteptata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS