9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO mașină s-a răsturnat și a luat foc. Patru persoane au ajuns la spital

O mașină s-a răsturnat și a luat foc. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, apoi a luat foc. Accidentul a avut loc în localitatea mehedințeană Puțintei.

Potrivit pompierilor, după ce mașina s-a răsturnat, cei patru pasageri au reușit să iasă din mașină, înainte să pornească focul.

Cele patru persoane au fost duse la spital

„Cu puțin timp în urmă, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier. Acesta s-a produs pe raza localității Puținei, din comuna Izvoru Bârzii. În accident a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, după care a luat foc. Din fericire, toți ocupanții autoturismului au reușit să se autoevacueze, nefiind persoane surprinse în interior. Cele patru persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedicii SMURD și echipajele SAJ. Ulterior, acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin, în stare de conștiență“, au declarat reprezentanii ISU Drobeta.
Pompierii au intervenit și pentru stingerea incendiului izbucnit la autoturism, pe care l-au lichidat.

Citește și: Un bărbat a preferat închisoarea decât să locuiască alături de soție

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS