5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci persoane reținute pentru atacul din Craiovița Nouă

Cinci persoane reținute pentru atacul din Craiovița Nouă

Polițiștii doljeni au dispus, astăzi, reținerea a cinci craioveni. Toți cinci sunt suspectați că au atacat trei persoane, în trafic, în Craiovița Nouă. Incidentul în urma căruia cele trei persoane au fost agresate, a avut loc marți.

Polițiștii spun că cei cinci suspecți, cu vârste între 19 și 31 de ani, sunt cercetați pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

”Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii doljeni au stabilit faptul că, în ziua de 2 iunie, cei în cauză ar fi oprit în trafic un autoturism în care se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, din Craiova, pe care i-ar fi agresat fizic, provocând totodată distrugeri autoturismului în care persoanele vătămate se aflau.
De asemenea, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor respective, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor obiectele contondente care ar fi fost folosite la comiterea faptelor”, au precizat oamenii legii.

Astăzi, cei cinci suspecți au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore. ”În baza probatoriului administrat în cadrul dosarului penal, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore cei cinci persoanele bănuite că ar fi participat la altercaţia din data de 2 iunie”, au mai precizat polițiștii doljeni.

La activităţișe de identificare și prindere a suspecților au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS