8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe spune firma care a dezinfectat clasa din Dăbuleni

Ce spune firma care a dezinfectat clasa din Dăbuleni

-

Reprezentantul firmei care a efectuat curăţenia în Liceul „Constantin Brâncoveanu” Dăbuleni, în urma căreia 9 copii au ajuns la spital cu stări greaţă, vomă, iritaţii ale căilor respiratorii sunţine că nu s-a depăşit doza indicată.

Reprezentantul firmei care a efectuat curăţenia: „Folosim Surfanios Premium importat din Franţa. Nu s-a depăşit doza. S-a evaporat în aer din cauza căldurii, iar copiilor le-a venit rău.

Firma cu care Liceul „Constantin Brâncoveanu” are contract pentru curăţenie se numeşte Soroli SRL şi este din localitate. Este o mică afacere de familie. Olivian Cristuinea, reprezentantul firmei, a declarat pentru GdS: „Substanţa pe care o folosim se numeşte Surfanios Premium. Am cumpărat-o de pe internet, de la o firmă care o importă din Franţa. Are toate avizele necesare, nu s-a depăşit doza recomandată – cu confirmat cei de la ISU. Aseară, după ce au plecat elevii, s-a făcut curăţenie. În prospect scrie că îşi pierde efectul după o oră. Probabil nu a avut timp să se usuce complet. În încăperea respectivă au o sobă, iar azi dimineaţă au băgat la greu lemne. Era o căldură excesivă şi elevii s-au plâns. Probabil, din cauza căldurii, substanţa s-a evaporat în aer. Combinat cu efectul căldurii excesive, elevilor le-a venit rău. Nu este nici un fel de problemă, pentru că noi nu folosim pentru prima dată această substanţă”

Substanţa folosită pentru dezinfectarea sălii de curs în urma varicelei este SURFANIOS Premium

Dezinfectanţii Anios se pot utiliza cu încredere în blocurile operatoare, în creşe, grădiniţe, în cabinete medicale indiferent de specificul acestora, fiind destinate inclusiv saloanelor de tatuaje şi de body piercing pentru diferite suprafete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS