10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎn Craiova, nici o secţie fără liste suplimentare

În Craiova, nici o secţie fără liste suplimentare

Până la orele prânzului, în Craiova la mai toate secţiile de votare au votat între 10 şi 20, şi chiar 22 de persoane din alte localităţi. Persoanele care au votat pe listele suplimentare sunt din localităţile limitrofe Băniei, dar şi din alte localităţi precum Cluj-Napoca, Iaşi, Bucureşti, Găeşti.

De exemplu, la o secţie de votare din Craioviţa Nouă din cele 20 de persoane care au votat pe listele suplimentare unele sunt din localitatea Găeşti, localitatea Ursa din judeţul Olt. Au mai votat pe listele suplimentare de la secţiile de votare din Craiova persoane din Vâlcea, Mehedinţi, Hunedoare şi Suceava.

Secţie de vot

Alţi votanţi care se găsesc pe listele suplimentare vin din localităţile doljene. Enumerăm aici localitatea Gherceşti, Bistreţ, Goicea, Dăbuleni şi Bechet. Pe lângă votanţii din alte localităţi, pe listele suplimentare se regăsesc şi membrii comisiilor şi cei care asigură paza şi ordinea la secţiile de votare.


Avem 22 de persoane pe lista suplimentară. Votanţii vin din Vâlcea, Mehedinţi şi satele din Dolj. Tot pe lista suplimentară am votat şi noi membrii comisiei, a precizat preşedintele unei Secţii de votare din cartierul Craioviţa Nouă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS