17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident în care sunt implicate opt persoane. A fost activat planul roşu de intervenție

Accident în care sunt implicate opt persoane. A fost activat planul roşu de intervenție

În judeţul Hunedoara s-a produs sâmbătă după-amiază un accident rutier în care sunt implicate opt persoane. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie care presupune suplimentarea resurselor de intervenţie.

Accidentul s-a produs pe drumul naţional 76, în localitatea Şoimuş.Două autoturisme s-au ciocnit, iar primele informaţii arată că opt persoane se aflau în cele două maşini.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor operative. 

La faţa locului, au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială de transport victime multiple şi 3 ambulanţe SMURD. În sprijinul echipajelor de intervenţie, la caz au fost trimise şi 3 ambulanţe aparţinând serviciului judeţean de ambulanţă”, transmite Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Inițial, la faţa locului a fost trimis şi un elicopter SMURD, precizează sursa citată de News.ro. La locul producerii evenimentului a ajuns și al doilea elicopter SMURD.

Citește şi: Presiune scăzută la robinete în Baia de Fier din cauza temperaturilor ridicate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS