15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat răpit dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1

Bărbat răpit dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1

Poliţiştii caută mai multe persoane care ar fi răpit un bărbat dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1 al Capitalei. Victima a fost găsită pe o stradă din acelaşi sector.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, Poliţia Capitalei – Secţia 2 a fost sesizată de către un agent de pază al unui complex de locuinţe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinţei sale. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au început verificările, în vederea depistării autovehiculului respectiv, notează Agerpres.

„În urma activităţilor specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către poliţişti din cadrul Secţiei 6, pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima”, transmit polițiștii.

În acest caz sunt efectuate investigaţii, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1, cu privire la comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citește și: Ungaria va crește și mai mult cheltuielile pentru apărare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS