16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFarmacistă ameninţată de un tânăr. Avea nevoie de benzodiazepină

Farmacistă ameninţată de un tânăr. Avea nevoie de benzodiazepină

Un tânăr de 18 ani a intrat într-o farmacie din Agnita și, amenințând-o pe farmacistă, i-a cerut să îi dea benzodiazepină, o substanță psihoactivă aflată în componența mai multor medicamente. Tânărul era consumator de droguri şi intrase în sevraj relatează Turnul Sfatului.

Tânărul a intrat în biroul administrativ unde a amenințat-o pe farmacistă. În momentul în care i s-a părut că aceasta apasă pe butonul de panică, a fugit, luând și câteva cutii de sirop de tuse.

Tânărul a fost identificat și depistat pe raza orașului Agnita

„La data de 20 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani, din Agnita, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În fapt, tânărul este bănuit că, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 14.45, ar fi pătruns  în birourile administrative ale unei farmacii din Agnita unde, amenințând cu acte de violență, ar fi sustras câteva cutii cu siropuri, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută,” transmit luni reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

În urma investigațiilor operative desfășurate de către polițiști, tânărul a fost identificat și depistat pe raza orașului Agnita. În cazul lui s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Premieră națională: Stâlpi de marcaj vizibili pe timp de noapte, pe traseele montane din Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS