16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞoferită încarcerată după ce a fost lovită de un TIR când efectua o depăşire neregulamentară

Şoferită încarcerată după ce a fost lovită de un TIR când efectua o depăşire neregulamentară

O şoferiţă a rămas încarcerată în maşină după ce a fost lovită de un TIR când efectua o depăşire neregulamentară. Accidentul s-a produs miercuri la prânz, pe DN 1B, la Mizil, iar în el a mai fost implicat un alt autoturism. Autorităţile au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD, care nu a putut interveni din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

În evenimentul rutier au fost implicate un autotren şi două autoturisme.

Din primele informații rezultă că o șoferiță s-a angajat într-o depășire neregulamentară și a intrat pe contrasens, unde a fost lovită de un tir condus regulamentar.

Șoferul tirului a frânat puternic, încercând să evite coliziunea, iar conducătorul unui autoturism, care se deplasa pe aceeași direcție, a lovit camionul în partea din spate.

Şoferița care ar fi produs accidentul a rămas încarcerată. Femeia a fost extrasă din maşină de pompieri, conştientă. A fost preluată de către echipajul ambulanței de terapie intensivă şi transportată la spital.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers ale DN 1B. După ora 13.40 traficul rutier a fost reluat pe sensul Ploiești- Buzău. Femeia a fost transportată la spital.

Citeşte şi: Femeie omorâtă de o maşină proiectată pe trotuar în urma ciocnirii cu alt autoturism

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS