17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Doi tineri, răniți pe Varianta Ocolitoare care este închisă circulației publice

Târgu Jiu: Doi tineri, răniți pe Varianta Ocolitoare care este închisă circulației publice

Doi tineri au ajuns la spital azi-noapte, după ce au fost implicați într-un eveniment rutier pe Varianta Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Drumul este încă în lucru, fiind însă finalizate lucrările pe anumite tronsoane. Pe șosea sunt și diferite materiale sau chiar parapeți.

Se pare că tinerii au ignorat faptul că este un drum nefinalizat și au pornit în cursă pe șosea. S-au oprit într-un obstacol și au ajuns la spital.
„Noaptea trecută mai mulți conducători auto au intrat cu autoturismele pe un sector aflat în lucru al Variantei Ocolitoare a Municipiului Târgu Jiu. Din cauza vitezei mari de deplasare, unul dintre aceștia s-a izbit frontal de un parapete din beton, tip New Jersey, care avea rolul de a bloca accesul pe un alt sector al șantierului. Din fericire nu au fost înregistrate victime, șoferul, care avea permis de 2 luni, cât și pasagerul au fost transportați la spital dar nu sunt răniți grav. În urma impactului, parapetele din beton, greu de aproximativ 4To, a fost aruncat la peste 10 metri.

Reamintim că accesul este interzis pe sectoarele de drum semnalizate corespunzător!”, potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS