23.1 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat, cercetat penal după ce a tras cu o armă de pe balconul locuinţei sale

Un bărbat, cercetat penal după ce a tras cu o armă de pe balconul locuinţei sale

Un bărbat din Oneşti este cercetat penal după ce a tras cu o armă de vânătoare de pe balconul locuinţei sale. Un glonţ a spart geamul unei alte locuinţe, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, transmite Agerpres.

O femeie a făcut sesizarea. Aceasta a reclamat că geamul de la locuinţa sa prezintă urme de distrugere. „Poliţiştii prezenţi la faţa locului au precizat faptul că este vorba de un foc de armă cu o armă de vânătoare, fiind identificate atât proiectilul, cât şi bura, parte componentă a unui cartuş destinat armelor de vânatoare.

Arma şi muniţia au fost ridicate pentru cercetări

La scurt timp a fost identificat un bărbat, de 62 ani, deţinător legal de armă de vânătoare, care, pe fondul consumului de alcool în exces, ar fi efectuat 4 focuri de armă din balconul locuinţei sale, iar unul din cartuşe a pătruns în geamul unei locuinţe situată la o distanţă de aproximativ 300 de metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru. Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de uz de armă fără drept şi distrugere.

Citește şi: WhatsApp a scăzut restricțiile limitei de vârstă pentru folosirea aplicației

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS