20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPrins în flagrant în timp ce ducea o minoră „la produs“

Prins în flagrant în timp ce ducea o minoră „la produs“

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj au reținut un bărbat acuzat de viol, trafic de minori și persoane.

În perioada  2019 – aprilie 2024, bărbatul s-ar fi aflat în relații simultane de concubinaj cu trei persoane vătămate, dintre care una minoră. El a profitat de faptul că femeile erau din familii sărace și cu un nivel redus de educație. Prin acte de violență fizică și psihică, le-a obligat să practice prostituția și cerșetoria, în folosul său. 

Victimele ar fi fost adăpostite în locuința sa și ar fi fost constrânse să întrețină relații sexuale cu diverși clienți, pe care i-ar fi racolat prin intermediul unor anunțuri postate pe site-uri de profil.

În situația în care vreuna dintre persoanele vătămate ar fi refuzat să continue practicarea prostituției, ar fi fost agresată, în prezența celorlalte. Astfel femeile erau sub autoritatea sa și într-o stare permanentă de dependență.

Bărbatul a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi exploatat persoana vătămată minoră. El ar fi transportat-o în municipiul Cluj Napoca, pentru practicarea prostituției și cerșetoriei.

Ped 8 aprilie, a fost efectuată o percheziție domiciliară, în județul Sălaj, la locuința bărbatului cercetat, potrivit IGPR. Au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor:

  • două telefoane mobile,
  • 20 de cartele SIM,
  • 3 medii de stocare a datelor informatice (stick-uri de memorie),
  • 119 lei,
  • acte de identitate ale persoanelor vătămate și ale copiilor acestora,
  • alte înscrisuri privind evidența activității infracționale.

Ieri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: (VIDEO) Nu-ți abandona prietenul necuvântător!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS