13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat agresiv, reținut după încălcarea ordinului de protecție

Bărbat agresiv, reținut după încălcarea ordinului de protecție

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Săuleşti, a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea ordinului de protecție.

În acest week-end, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis de către polițiști ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti, pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 3 aprilie.

Acesta intrat în curtea locuinței de domiciliu și a încercat să vorbească cu soția sa, în vârstă de 33 de ani, din aceeași localitate.

Copilul său a sunat la 112

La data de 3 aprilie, polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112, de fiul bărbatului, cu privire la faptul că tatăl său se manifestă agresiv. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a avut un conflict cu soția sa, lovind-o cu palmele în zona feței, fără a-i provoca leziuni, moment în care între aceștia a intervenit tatăl bărbatului, care a fost lovit de către fiul său, cu un baston din lemn, la nivelul capului, fiindu-i provocate leziuni. Au fost întocmite formularele de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat un risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva bărbatului. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Acesta a fost verificat în bazele de date, stabilindu-se faptul că în ultimii cinci ani, au fost emise patru ordine de protecție provizorii împotriva sa.

CITEȘTE ȘI: (VIDEO) Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident la Drăgoești, Vâlcea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS