14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFemeie din Craiova, accidentată pe trecerea de pietoni

Femeie din Craiova, accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie de 53 de ani a fost rănită în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe Calea Bucureşti din Craiova. După primele cercetări, poliţiştii au stabuilit că victima traversa strada regulamentar în momentul în care a fost lovită de un autoturism condus de un gorjean de 52 de ani.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Romul.

„În dimineața zilei de 03 aprilie, ora 09.00, Biroul Rutier Craiova a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Calea București. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Gorj, în timp ce se deplasa pe strada Calea București, intersecție cu strada Romul, nu ar fi acordat prioritate și ar fi accidentat o femeie de 53 de ani, din municipiul Craiova, ce se angajase în traversarea drumului pe marcajul pietonal. În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind condusă la o unitate medicală. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă au mai explicat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Doljeni acuzaţi de trafic de minori şi proxenetism, eliberaţi din arest

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS