20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFemeie omorâtă în bătaie de concubin

Femeie omorâtă în bătaie de concubin

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 54 de ani, acuzat de omor asupra unui membru de familie. Potrivit oamenilor legii, pe data de 23 martie, bărbatul a ucis o femeie de 46 de ani, cu care era în relaţie de concubinaj. Crima a avut loc în imobilul în care victima şi agresorul locuiau, din comuna doljeană Şimnicu de Sus.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că femeia a fost ucisă pe data de 23 martie. Corpul neînsufleţit a fost descoperit de o vecină, pe 23 martie.

„La data de 24 martie, în jurul orei 12.20, poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizați de o femeie din comuna Șimnicu de Sus, cu privire la faptul că, o persoană de sex feminin este decedată într-un imobil. Poliţiştii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana decedată fiind o femeie de 46 de ani, din localitate.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de 23 martie, femeia ar fi avut un conflict spontan cu concubinul acesteia, de 54 de ani, conflict în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o în mod repetat pe aceasta, cu un corp dur, cauzându-i multiple leziuni ce au condus la deces. În urma autopsiei medico-legale s-a stabilit că moartea a fost violentă, produsă prin lovire cu şi de corpuri dure, între leziunile produse şi deces existând legătură de cauzalitate”, au explicat oamenii legii.

Arestat preventiv pentru omor asupra unui membru de familie

Pe 24 martie, după ce a dost audiat, suspectul a fost reţinut de procurorii doljeni pentru 24 de ore. În cursul zilei de luni, inculpatul a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea bărbatului de 54 de ani. Inculpatul este acuzat de omor asupra unui membru de familie.
„Admite propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P.C. pe o durată de 30 zile, de la 25.03.2024 până la data 23.04.2024 inclusiv”, au dispus judecătorii. Hotărârea Tribunalului Dolj a fost contestată de bărbatul arestat la Curtea de Apel Craiova.

Citeşte şi: Condamnat după ce a vândut cocaină printr-o aplicaţie criptată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS