22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean arestat după ce și-a ucis concubina

Doljean arestat după ce și-a ucis concubina

Un doljean de 54 de ani a fost arestat preventiv după ce și-a ucis concubina în bătaie. Totul s-apetrecut în comuna Șimnicu de Sus.

Pe 24 martie, în jurul orei 12.20, poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Melineşti au fost sesizați de o femeie din Șimnicu de Sus că, o persoană de sex feminin este decedată într-un imobil.

Poliţiştii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Persoana decedată este o femeie de 46 de ani, din localitate.

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

Potrivit IPJ Dolj, în cursul zilei de 23 martie, femeia ar fi avut un conflict spontan cu concubinul acesteia, de 54 de ani. Bărbatul ar fi lovit-o în mod repetat pe aceasta, cu un corp dur, cauzându-i multiple leziuni ce au condus la deces.

În urma autopsiei medico-legale s-a stabilit că moartea a fost violentă, produsă prin lovire cu şi de corpuri dure. Între leziunile produse şi deces existând legătură de cauzalitate.

Astfel, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie. Bărbatul a fost introdus în arestul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: (VIDEO) Doljean reținut pentru conducere fără permis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS