9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat găsit mort în zona Balta Craioviţa

Bărbat găsit mort în zona Balta Craioviţa

UPDATE: Poliţiştii doljeni au reuşit să stabilească identitatea persoanei decedate. Este vorba de un cetăţean englez, de 63 de ani.

„În continuarea cercetărilor privind bărbatul decedat găsită ieri, 26 martie, în zona Balta Craioviței, din municipiul Craiova, seara trecută, polițiștii doljeni au reușit identificarea acestuia, având vârsta de 63 de ani, cetățean englez. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Ştirea iniţială:

Un bărbat a fost găsit mort, astăzi, în zona Balta Craioviţa din Craiova. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili în ce condiţii şi-a pierdut viaţa bărbatul. Potrivit unor surse judiciare, se pare că există leziuni pe corpul persoanei decedate.

Potirivit oamenilor legii, cadavrul a fost găsit astăzi, în jurul orei 13.00.

„În cursul zilei de 26 martie, ora 13.11, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că în apropierea Bălții Craiovița, din municipiul Craiova se află o persoană de sex masculin inconștientă. La fața locului s-au deplasat efective sporite de polițiști, dar şi echipaje medicale de prim ajutor, din nefericire fiind constatat decesul bărbatului.

În acest moment se desfășoară activități pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom oferi detalii suplimentare”, au precizat oamenii legii.

Citeşte şi: Condamnat după ce a vândut cocaină printr-o aplicaţie criptată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS